Tuesday, November 17, 2009

Jemputan dari Permaisuri & Raja

Helo, helo.. seperti yang kita sedia maklum, hujung tahun macam ni ramai yang nak melangsungkan majlis perkahwinan, slalunya yang pertama laa.. kalau yang kedua (tambah isteri bagi lelaki, sure tak buat kad jemputan & majlis besaq2, melainkan bini 1st dia bagi dia kahwin lain, ha ha ha.. :D).

So, aku n family dengan rasminya telah dijemput oleh Permaisuri & Raja sehari ni pada 5 Dis 09 = hari Sabtu. Nama Permaisuri ni, Tuanku Permaisuri Niza Abdul Malik dari Negeri Merak Kayangan Tujuh, yang bakal disatukan dengan Raja Afizi Ahmad dari Negeri Garuda Mangkubumi. Kalau hang pa tak caya, cuba, try Google nama negeri tersebut.

Jadi, disini aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga bahgia bersama selamanya kepada Permaisuri & Raja sehari nih. Pada masa yang sama, tolonglaa... jaga kesihatan & keselamatan... Jangan dok bawa keta laju-laju(sila rujuk harian Metro 13 Dis 09/ Jumaat), dapatkan rehat yang cukup.. Planning betul-betul jangan sampai exhausted di hari bahgia nanti.. Nanti muka tak ceria..So, please.. please.. please kamu jangan nakal. :P

Pada sapa-sapa yang nak jemput aku, sila jemput awal-awal kerana stok sampul kenduri aku adalah terhad, diulangi.. TERHAD! Tapi ruang abdomen aku senantiasa ada untuk lauk-pauk yang sedap-sedap tuh.. he he he :D Thanx again to Niza for invitation.. :)

No comments: