Sunday, December 27, 2009

~Tahun baru, rumah baru~

Dah nak masuk tahun baru, pesta pulau pinang pon dah nak abih dah.. Bulan Disember nie bnyak pulak cutinya.. Kerja pon bnyak jugakk.. Alhamdulillah.. tahun depan aku akan pindah ke rumah baru @ Bukit Jambul.. Rumah ni?.. Bagi sewa kot..

p/s: sekadar gambar hiasan!

Kitchen kabinet dah siap + Cooker hood & hob, pastu sekarang tengah tunggu masa untuk cat dinding plak, kami telah pilih utk menggunakan cat dari jenama Mr. Paint Man (www.mrpaintman.com.my).. Sebelum ni kami guna jenama Sancora, so kali ni nak cuba jenama ni pulak. Kami pilih warna Pearl Shine Wedgewood S12636 (warna milo ais susu lebih) untuk hall & Pearl Shine Ocean Delight S11561 untuk bilik tidur (warna lebih kurang macam jersi Argentina).

So, sama-samalah kita tunggu hasilnya. Kalau aku tak lupa, aku upload picturenya nanti. Bye...

6 comments:

Nur Irfan Juezrie said...

wah3.. rumah baru.. ee.. bestnya.. ju pun rasa nk dok umah baru.. tp .. tp.. tp... tp...

$uNmeloN said...

x pa, pelan2.. nanti ada la umah baru tuh.. :)

Jumie Samsudin said...

wowowo...zelesnyaaa nak beli rumah dahhhhh...

$uNmeloN said...

Alhamdulillah rezki tahun baru kot, he he he..

gayour said...

kena cat rumah bila tengok cat rumah ni. arghhh!

$uNmeloN said...

Cat jgn x cat En. Gayour, slalu cat atas kertas jaa.. Hargh hargh hargh.. :D