Wednesday, March 25, 2009

Cap Ayam

            Pesta pulau pinang 08, aku and family pun pi juga.. orang??? punya la ramai.. vietnam ada, bangladesh ada, myanmar ada, indon?? toksah tanya la.. aku and family pi last day.. coz early of the day x sempat.. tengok org berebut barang promo, heh! bukan main... aku n family??? tak beli apa pun.. actually last minute masa nak balik lalu kat depan satu booth ni.. banyak baju2..  actually t-shirt.. 

Baju pertama, warna oren, size XXL, jangan salah faham.. dia punya XXL bukan Europe punya cutting ok! (Ayat cover nih, walaupun tahap BMI badan aku dah melepasi had yang dibenarkan)Sekarang, tengah cari kat mana boleh dapat baju brand nih.. buatan Malaysia nih! Tak sempat nak tanya brader arituh... Ceh!

Brand Cap Ayam, 100% Cotton, nak apa lagi? Buatan malaysia nih... Sesuai untuk masa memboikot nih.. heh!

Nah, kat depan pun ada logo Cap Ayam, design = ala-ala Darth Vader!

Baju yang selesa....:p

Second t-shirt, hitam itu emas.. sesuai untuk peminat old skool cam aku... hehehehe.. Ada gambar kereta Beetle... Heh!

pandangan belakang!!!

pandangan hadapan!!!

1 comment:

GeeNas said...

ko datang kL..bersepah ada